Optiat

"Me olemme Optiat, ympäristöystävällinen kauneusalan yritys. Valmistamme korkealaatuista kosmetiikkaa muutoin jätteeksi päätyvistä raaka-aineista"

Valmistamme Optiat-kahvikuorinnat käsin hyödyntäen käytettyjä arabica-kahvinporoja. Pelkästään Iso-Britanniassa viedään yli 500 000 tonnia kahvinporoja kaatopaikalle. Halusimme muuttaa asian! Optiat kuorinta-aineet ovat erityisen ekologisia juuri siksi, että keräämme niihin kertaalleen käytettyjä, korkealaatuisia kahvinporoja lontoolaisista kahviloista. Kahvi toimii luonnollisena kuorinta-aineena, joten tuotteisiin ei ole lisätty vesistöjä saastuttavia mikromuovihelmiä. Kahvi sisältää paljon antioksidantteja, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja ehkäisevät näin ihon ennenaikaista ikääntymistä. Kahvin sisältämä kofeiini kiihdyttää ihon verenkiertoa ja auttaa sellaisissa iho-ongelmissa kuin akne, ekseema, selluliitti ja raskausarvet. Kahvin lisäksi kuorinnoissa käytetään vain korkealaatuisimpia kasvipohjaisia ainesosia.

Optiat kasvonaamiot on valmistettu hampun akanoista, jotka jäävät yli hampunsiementuotannosta. Hamppuakanat kuorivat kevyesti kuollutta ihosolukkoa, bentoniittisavi ja aktiivihiili poistavat kuona-aineita. Ihoystävälliset levät kirkastavat ihoa, edesauttavat solujen uudistumista ja taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan.

Tuotteemme ovat vegaanisia ja ekologisia, eivätkä sisällä ylimääräisiä kemikaaleja.

Optiat
5 tuotetta
Nouseva
 1. Optiat Purifying Face Mask kasvonaamio 30g

  Ale

  Optiat Purifying Face Mask kasvonaamio 30g

  13,74 €

  22,90 €

 2. Optiat Pick Me Up Lemongrass Lifter kahvikuorinta 220g

  Ale

  Optiat Pick Me Up Lemongrass Lifter kahvikuorinta 220g

  16,73 €

  20,91 €

 3. Optiat The Hungover Potent Peppermint kahvikuorinta 220g

  Ale

  Optiat The Hungover Potent Peppermint kahvikuorinta 220g

  16,73 €

  20,91 €

 4. Optiat Feel Great Mouthwatering Mandarin kahvikuorinta 220g

  Ale

  Optiat Feel Great Mouthwatering Mandarin kahvikuorinta 220g

  16,73 €

  20,91 €

 5. Optiat Hit The Sheets Vanilla Velvet kahvikuorinta 220g

  Ale

  Optiat Hit The Sheets Vanilla Velvet kahvikuorinta 220g

  16,73 €

  20,91 €

Nouseva