Hei me muutetaan!

27.03.2018 Yrityksemme muuttaa uusiin tiloihin. Uusi osoitteemme oh 03.04.2018 alkaen: Niinistönkatu 14, 05800 HYVINKÄÄ

Tukkumyymälämme palvelee myös jatkossa tukkuasikkaita. Auki arkisin ma - pe klo 8.30 - 15.30

benecosin uusi koti löytyy meiltä!

30.1.2018

Brändivalikoimamme kasvoi tammikuun alussa benecos-tuotesarjalla. benecos lukeutuu Saksan suurimpiin luonnonkosmetiikan valmistajiin, erikoistuneena väri-kosmetiikkaan. benecos rantautui Suomeen jo joitain vuosia sitten, mutta on vaihtanut nyt maahantuojaa. Koko valikoima tilattavissa verkkokaupassamme!

PerformTex kinesioteipit nyt valikoimissamme!

11.2.2016

Maailman suosituimpiin kinesioteippeihin kuuluva PerformTex on rantautunut nyt myös Suomeen ja yksinoikeudella valikoimiimme! Käy tutustumassa tuotteisiin hoitotuotteet valikon alta. :)

 

Hyvää joulua!

23.12.2015

Joulumieltä jakaaksemme lahjoitimme Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:lle laveran ja Born to Bion luonnonkosmetiikkatuotteita.

Laupeudentyö ry jakaa vaate- ja ruoka-avustuksia ympäri vuoden niitä tarvitseville. Järjestö järjestää myös erilaisia tapahtumia esimerkiksi jouluaattona Helsingin messukeskuksessa järjestetään perinteinen joulujuhla syrjäytyneille, vähävaraisille ja kodittomille.

NHS haluaa toivottaa hyvää joulua kaikille!

 

Verkkokauppamme uudistui!

11.12.2015

Julkaisimme tänään uudistuneen verkkokauppamme. Jos tarvitset käyttöohjeita, ota rohkeasti yhteyttä niin opastamme eteenpäin.
Tukkuasiakkaat pääsevät käsiksi tukkuhintoihin syöttämällä y-tunnuksen asiakastietoihin.

Toivomme että laitat viestiä jos huomaat puutteita tai virheitä verkkokaupassamme niin korjaamme ne pikimmiten.

Iloisia ostoksia!

Terkuin NHS:n väki

Postin lakko

19.11.2015

Tänään alkavan postin lakon takia toimitukset voivat valitettavasti viivästyä, postin kulussa tulee olemaan viiveitä vielä pitkälle ensi viikkoon.

Eco tekee hyvää

25.09.2015

Laveran maahantuoja, Oy NHS – Nordic Health Systems AB, lahjoittaa pakolaisten  vastaanottokeskuksiin Lavera luonnonkosmetiikka ja Born to Bio shampoita, suihkugeelejä ja hoitoaineita, yhteensä 400 kappaletta.

Suomen Punainen Risti tukee viranomaisia turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten vastaanottamisessa ja ylläpitää useita vastaanottokeskuksia toimipisteineen eri puolilla Suomea. Muunmuassa SPR:n Tapiolan osasto kerää hygieniapakkauksia maahantuleville pakolaisille ainakin Espoon alaikäisten vastaanottokoteihin sekä Kaarlenkadun ja Vihdin Riuttarannan vastaanottokeskukseen.

Haastamme ystävämme, yhteistyökumppanimme ja muut luonnonkosmetiikkamerkit mukaan auttamaan!

Voda Collagen Uutuusjuoma

02.03.2015

Meillä on ilo esitellä kevään huippu-uutuus, kollageenia sisältävä Voda Collagen Beauty –kauneusjuoma joka tulee valloittamaan ja ihastuttamaan kauneudesta kiinnostuneet ihmiset kuluvan vuoden aikana.

 

Tuote löytyy kohdasta kauneudenhoito - Voda Collagen, tilausten toimitus aloitetaan viikolla 11.

 

Tsekkaa myös facebook -sivut https://www.facebook.com/vodacollagensuomi