lavera Anti-pollution Display (16 tuotetta) -15%

lavera Anti-pollution linjan display, jossa yhteensä 16 tuotetta.

Varastossa

386,00 €
Lisää toivelistaan

Delivery methods

Pakokaasut, pienijakoiset hiukkaset sekä saasteet vaikuttavat ihoon ja heikentävät sen luonnollista suojamekanismia. Tämä aiheuttaa kuivuutta, pigmenttivaurioita sekä ihon ennenaikaista vanhenemista. Lavera on kehittänyt sertifioidun anti-ageing kasvojen hoitosarjan, joka hidastaa ympäristösaasteiden aiheuttamaa ihon vanhenemisprosessia. Samalla tuotteet hoitavat, kosteuttavat ja kirkastavat ihoa. Laveran Anti- pollution Complex antaa päivittäisen suojan ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Sopivat kaikille ihotyypeille.


4 kpl Hydro Effect Cleansing Balm 100 ml: Hellävarainen ja tehokas puhdistusvoide ihon ja meikin puhdistukseen. Luomu oliiviöljyä sisältävä silkkimäinen puhdistusvoide sitoo rasvaa ja likaa iholta. Lopputuloksena pehmeä, kimmoisa ja puhdas iho. Puhdistusvoiteen teho perustuu öljypuhdistukseen (OCM eli Oil Cleansing Method) ja vaikuttavana aineena on iho kosteuttava ja suojaava luomu oliiviöljy. Öljypuhdistus perustuu siihen, että öljy liuottaa öljyä, eli iholta poistuu ylimääräinen rasva, mutta iholle jää kuitenkin luontainen suojakerros. Puhdistusvoide tasapainottaa talintuotantoa sekä poistaa iholta meikin ja lian KÄYTTÖ: Hiero puhdistusvoide kostealle iholle pyörivin liikkein. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.


4 kpl Hydro Effect Serum 30ml: Serumin kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja tekee ihosta huomattavasti pehmeämmän. Luonnollista hyaluronihappoa, luomu aloe veraa ja kosteuttavia luomusakkarideja sisältävä vegaaninen koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja vähentää veden haihtumista ihosta. Luonnollisia antioksidantteja ja luomulevää sisältävä koostumus toimii kolmella tavalla: - Suojaa ihosoluja ympäristön negatiivisilta vaikutuksilta - Taistelee vapaita radikaaleja vastaan - Ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista


4 kpl Detox Effect Mask 50 ml: Ihoa kirkastava ja raikastava naamio. Naamion luomulevä ja luonnollinen mineraalisavi puhdistaa iholta ympäristön aiheuttamaa likaa. KÄYTTÖ: Levitä puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa 10 – 15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.


4 kpl Hydro Effect Day Cream 50ml: Nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti kosteuttava päivävoide, joka sisältää tarkoin valikoituja aineosia mm. luomulevää ja luonnollisia antioksidantteja. Ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Levitä aamuisin puhdistetulle kasvojen iholle, kaulalle ja dekolteelle.


Kaikki tuotteet Natrue-sertifioituja ja vegaanisia.


 

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta