benecos APUTASSU meikkipaletti / LÄMMIN

Limited Edition - Aputassu "Tehdään hyvää yhdessä" meikkipaletti.

Varastossa

18,50 €
Lisää toivelistaan

Delivery methods

APUTASSU-MEIKKIPALETTI - TEHDÄÄN HYVÄÄ YHDESSÄ!


Benecos Aputassu-meikkipaletin tuotoilla tuetaan Invalidiliiton Avustajakoira-toimintaa. 


Avustajakoira on vammaisen tai fyysisesti toimintarajoitteisen henkilön nelijalkainen apuväline. Se avaa ovet, vie ulkoilemaan, nostaa pudonneet tavarat ja auttaa pukeutumisessa sekä riisumisessa. Avustajakoiralla on myös suuri sosiaalinen merkitys; joskus se voi olla ihmisensä ainoa ystävä. Avustajakoira tuo mukanaan sellaisen itsenäisyyden ja vapauden, mitä mikään muu apuväline ei voi tarjota.


Avustajakoirien koulutusta ja hankintaa rahoitetaan lähes yksinomaan lahjoitusvaroin. Ole mukana tukemassa tärkeää työtä, lahjoitetaan jollekin mahdollisuus omaan karvaiseen avustajaan ja ystävään. 


Benecos Aputassu-paletin hinnasta lahjoitamme 6,80 €  Invaliidiliiton Avustajakoiratoimintaan. Tuotolla rahoitetaan avustajakoirien koulutusta


TUTUSTU TOIMINTAAN TÄSTÄ


 Avun pyytäminen on joskus vaikeaa. Sen antaminen ei.


Kiitos, että lahjoitat. 


Aputassu-paletti ”Lämmin” sisältää:


Luomiväri Very Wood
Luomiväri Cinnamon Crush
Luomiväri Whipped Cream
Luomiväri Rusty Copper
Highlighter Golddust
Poskipuna Rose Please


Tarkat INCIT löydät: TÄÄLTÄ


Pyrimme päivittämään tuotetietoja jatkuvasti, mutta joissakin tapauksissa ainesosaluettelo on saattanut muuttua, eikä uutta ainesosaluetteloa ole vielä ehditty päivittämään. Tarkistathan aina tuotteesta ainesosaluettelon, mikäli olet allerginen tai herkkä jollekin tietylle ainesosalle.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta