Biosun Traditional korvakynttilä 2kpl

EAN-koodi: 4029338551028
Hunajan, salvian ja kamomillan maagisella tuoksulla perinteiset Hopi -korvakynttilät pakattuna pareittain uudistettuihin pahvisiin pakkauksiin.

Varastossa

12,00 €
Lisää toivelistaan

Delivery methods

Korvakynttiläterapia on luonnollinen hoitomuoto, joka periytyy Pohjois-Amerikan intiaaneilta. Hopi-intiaaneilla on syvä tietämys luonnollisista parannusmenetelmistä ja heidän välityksellään korvakynttiläterapia on tullut tunnetuksi Euroopassa. Korvakynttilät vaikuttavat fysikaalisesti. Kevyt alipaine ja liekin liikkeet aikaansaavat ilman värähtelyaaltoja, jotka vaikuttavat, kuin hellä tärykalvon hieronta. Tämä saa aikaan miellyttävän lämmöntunteen ja "vapauttavaksi" koetun paineentasauksen korvassa, otsan- ja nenän sivuonteloissa. Nenän kautta hengittäminen voi kohentua ja hajuaisti parantua, vaikka nenä olisi ollut tukossa sitä ennen. Hoito on lisäksi ihmeellisen rentouttava. Se saa aikaan syvän turvallisuuden ja onnen tunteen, jonka voit kokea vain harvoin. Hopi-korvakynttilä on puhdas luonnontuote, joka valmistuksessa käytetään yksinomaan täysin puhdasta mehiläisvahaa, hunajauutetta ja perinteisiä intiaanien yrttejä, kuten salviaa, kuismaa ja kamomillaa.


Tuote ei ole lääke vaan luontaistuote, sairastapaukset ohjataan aina lääkärin hoitoon.


Hunajan, salvian ja kamomillan maagisella tuoksulla perinteiset Hopi -korvakynttilät pakattuna pareittain uudistettuihin pahvisiin pakkauksiin.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Asiakkaat jotka ostivat näitä, ostivat myös näitä