Black & White luonnollinen hampaidenvalkaisija

UUTUUS!


Ihanan valkoiset hampaat luonnollisesti! Black & White hampaidenvalkaisijalla poistat värjäymät hampaista hellävaraisesti. Black & White hampaidenvalkaisija on kookospähkinän kuoresta valmistettua 100% aktiivihiiltä, valmistusprosessissa ei käytetä kemikaaleja. Aktiivihiili imee itseensä jopa tuhatkertaisesti oman massansa verran haitallisia aineita, myrkkyjä, kemikaaleja ja likaa. Esimerkiksi tee, kahvi, tupakointi ja punaviini värjäävät hampaita tummemmiksi, ja aktiivihiili poistaakin tehokkaasti värjäymät hampaiden pinnalta.

Varastossa

16,80 €

21,01 €

Lisää toivelistaan

Delivery methods

Käyttöohje:

Harjaa hampaat puhtaaksi normaalilla hammastahnalla, huuhtele. Kostuta hammasharja aktiivihiilijauheessa, ja harjaa kevyesti muutaman minuutin ajan pitäen suuta koko ajan kiinni. Huuhtele suu huolellisesti. Käytä päivittäin, tai kunnes huomaat värjäytymien kadonneen. 15g, noin 90 käyttökertaa.

INCI: Activated Coconut Shell Charcoal (aktiivihiili kookoksen kuoresta)

Pyrimme päivittämään tuotetietoja jatkuvasti, mutta joissakin tapauksissa ainesosaluettelo on saattanut muuttua, eikä uutta ainesosaluetteloa ole vielä ehditty päivittämään. Tarkistathan aina tuotteesta ainesosaluettelon, mikäli olet allerginen tai herkkä jollekin tietylle ainesosalle.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta
3 Nimike(ttä)
Kahvihammas kirjoitti:
Loistava tuote, tekee sen minkä lupaa,. Lähetetty 12.10.2018
jennie kirjoitti:
Tuote todella tuntuu toimivan ja oma hammasrivistöni on ehdottomasti valkoisempi kuin ennen kokeilua. . Lähetetty 24.11.2016
white kirjoitti:
Ehdin jo testata tuotetta ja aivan loistava!. Lähetetty 24.10.2016

Asiakkaat jotka ostivat näitä, ostivat myös näitä