Maksu- ja toimitustavat

Toimitusehdot

Yleiset toimitusehdot

Kaikki tuotteet ja hinnat löytyvät verkkokaupastamme.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mikäli olet kirjautunut tukkukauppaamme hinnat näytetään ilman arvonlisäveroa, mutta se lisätään kassalla loppusummaan.

Tilaamasi tuotteet toimitetaan joko postipakettina lähipostiisi, smart-postiautomaattiin tai jakopakettina suoraan kotiovellesi (toimitus päivällä kello 14.00 mennessä).

Toimitusaika on normaalisti on 2-4 arkipäivää. Mikäli tuote on loppu tai toimitus merkittävästi viivästyy siitä ilmoitetaan sähköpostitse.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen.


Maksutavat

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Oy NHS -Nordic Health Systems Ab

toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja

lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

 
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on
myös maksun saaja.
 
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
 

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Verkkopankissa maksamisen jälkeen sinun tulee palata sivuillemme. Vasta sitten tilauksesi kirjautuu ja saat tilausvahvistuksen.

Klarna –lasku

Voit valita maksutavaksi myös Klarna –laskun jolloin saat 14 päivää maksuaikaa ostoksellesi. Klarna toimittaa laskun sinulle sähköpostitse, laskua varten sinun tulee ilmoittaa nimi- ja osoitetietojesi lisäksi myös henkilötunnuksesi.

 

Emme toimita tilauksia postiennakolla.

Tukkukauppaan kirjautuneena tehdyt tilaukset laskutamme itse normaaliin tapaan 14pv netto.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat seuraavat:

Pakettuautomaatti 6,00 €

Postipaketti, 6,00 €

Postipaketti perille 9,00 €

Toimituskulut ovat samat maksutavasta riippumatta.Tuotepalautukset

Palauttaessanne tuotteen, mainitkaa Postin henkilökunnalle, että kyseessä on ASIAKASPALAUTUS. Palautuskuluja asiakkaan ei tarvitse maksaa.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30pvän kuluessa.
Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan laskumme sekä vapaamuotoinen lyhyt viesti, josta käy ilmi mitä vikaa tuotteessa on sekä mahdolliset vaihtotoiveet tai tilinumero rahojen palautusta varten.

 

 Jos kauppatapahtumaa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi).