Westlab Bathing Salts - Recover 1000 g

EAN-koodi: 5060209111209
RECOVER - Rentouttaa väsyneitä, kipeitä ja rasittuneita lihaksia

Varastossa

13,90 €
Lisää toivelistaan

Delivery methods

Aktiivisimmatkin elämäntyylit tarvitsevat aikaa lepoa ja rentoutumista varten. Epsom-suola, jonka sisältämät magnesium auttaa lihaksia palautumaan, eteeriset öljyt eucalyptus & valkosalava virkistävät kehoa & mieltä, ja arnikki auttaa lievittämään päivittäisiä kipuja & särkyjä.

Käyttö: Lisää 2-3 kourallista lämpimään kylpyveteen tai 2-3 ruokalusikallista jalkakylpyyn ja nauti tuoksuvasta, mineraalirikkaasta kylvystä.

100% luonnollinen, 100% vegaani, 100 % cruelty-free

Lue ennen käyttöä: Älä käytä raskauden aikana tai imettäessä. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä rikkinäisellä iholla. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tunnet ihoärsytystä, lopeta kylpeminen ja huuhtele iho runsaalla vedellä. Jos ihoärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ingredients (INCI): Magnesium Sulfate (Epsom Salt), Salix Alba (white willow) bark extract, Arnica Montana Flower Extract, Cedrus Atlantica (cedarwood) Bark Oil, Eucalyptus Globulus (eucalyptus) Leaf Oil, Piper Nigrum (black pepper) Fruit Oil, Menthe Viridis (spearmint) Leaf Oil, Limonene*
*naturally occuring in essential oils

Pyrimme päivittämään tuotetietoja jatkuvasti, mutta joissakin tapauksissa ainesosaluettelo on saattanut muuttua, eikä uutta ainesosaluetteloa ole vielä ehditty päivittämään. Tarkistathan aina tuotteesta ainesosaluettelon, mikäli olet allerginen tai herkkä jollekin tietylle ainesosalle.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta