Westlab Bathing Salts - Sleep 1000 g

EAN-koodi: 506020911122
SLEEP - Auttaa rentoutumaan iltaisin

Varastossa

13,90 €
Lisää toivelistaan

Delivery methods

Lämmin kylpy ennen nukkumaanmenoa  auttaa viestittämään keholle että on aika mennä nukkumaan, ja valmistaa mieltä rauhalliseen uneen.
Epsom-suola, jonka sisältämät magnesium auttaa rentouttamaan kehoa & mieltä, jasmiinin ja laventelin eteeriset öljyt rentouttavat & rauhoittavat ja valerianuute edistää unentuloa.Käyttö: Lisää 2-3 kourallista lämpimään kylpyveteen tai 2-3 ruokalusikallista jalkakylpyyn ja nauti tuoksuvasta, mineraalirikkaasta kylvystä.

100% luonnollinen, 100% vegaani, 100 % cruelty-free

Lue ennen käyttöä: Älä käytä raskauden aikana tai imettäessä. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä rikkinäisellä iholla. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tunnet ihoärsytystä, lopeta kylpeminen ja huuhtele iho runsaalla vedellä. Jos ihoärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ingredients: Magnesium Sulfate (Epsom Salt), Maris Sal (Dead Sea Salt), Valeriana Officinalis (valerian) Root Extract, Lavendula Augustifolia (lavender) Flower Oil, Parfum**, Linalool, Benzyl Benzoate*,
*naturally occuring in essential oils,
**of natural origins

Pyrimme päivittämään tuotetietoja jatkuvasti, mutta joissakin tapauksissa ainesosaluettelo on saattanut muuttua, eikä uutta ainesosaluetteloa ole vielä ehditty päivittämään. Tarkistathan aina tuotteesta ainesosaluettelon, mikäli olet allerginen tai herkkä jollekin tietylle ainesosalle.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta